Flag English
Flag Deutsch

Ibiza actie


Masters in Cash neemt jou mee naar Ibiza! Op 16 en 17 juni geeft STM - www.stackthatmoney.com – ’s wereld bekendste affiliate forum een megafeest in de Ushuaia club op Ibiza. Masters in Cash is hoofdsponsor van dit driedaagse event en daar wil je gewoon bij zijn.

Tussen 20 april en 15 mei doe je mee aan onze Ibiza challenge. Wat houdt dit in en hoe werkt het?

Ben je al ingeschreven bij MBIcash dan doe je automatisch mee, in dit geval zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk omzet genereert tussen 20 april en 15 mei. Ben je nog niet ingeschreven bij MBIcash, doe dit dan meteen nadat je dit bericht hebt gelezen. Schrijf je in, start met de promotie en genereer zoveel mogelijk omzet. Vraag een van onze affiliate managers om je te helpen met het opzetten van je succesvolle campagnes of start direct zelf en maak kans op deze fantastische prijs.

Stuur dus zoveel mogelijk traffic naar een of meerdere producten van MBIcash/ Masters in Cash, voor iedere €500 euro die je aan consumentenomzet draait krijg je een ticket. Aan het eind van de challenge periode gaan alle tickets in een bak en trekken wij tickets totdat we 20 affiliates hebben die met ons meegaan naar Ibiza. Maar daarnaast trekken we ook nog willekeurig twee affiliates die meegaan. Dus ook als je misschien denkt dat je kansen klein zijn dan maak je een goede kans om mee te gaan op deze geweldige reis.

 geplaatst op 23 April 2017

Laatste nieuws